علت وجود حس بویایی

حس بویایی - اکسیرسازان مرسانا

حس بویایی و حس چشایی به عنوان حواس شیمیایی شناخته می‌شوند زیرا اطلاعاتی را در مورد شیمی محیط ارائه می‌دهند. این حواس، اطلاعاتی در مورد تغییرات در شیمی محیط را به ما گوشزد می‌کنند.

رایحه چیست ؟

تعریف رایحه

تعریف رایحه رایحه1، ماده‌ای منحصر به فرد با خواص مشخص نیست، بلکه ترکیبی از مواد شیمیایی جداگانه است که هر کدام بر اساس ویژگی‌های منحصر به فرد خود رفتار می‌کنند. مشخص کردن این مواد شیمیایی به طور جداگانه، و سپس ترکیب اثرات آنها، امکان درک رفتار ترکیب رایحه کامل در محیط‌های مختلف را فراهم می‌کند. […]

ایزو آمیل الکل

ایزوآمیل الکل

ایزوآمیل الکل ، مایعی بی‌رنگ و یکی از ایزومرهای آمیل الکل (پنتانول) می‌باشد. این الکل با نام‌های ایزو پنتیل الکل یا ایزو پنتانول نیز شناخته می‌شود.

بنزالدهید

بنزالدهید

بنزالدهید، ساده‌ترین و تقریباً پرکاربردترین عضو خانواده آلدهیدهای آروماتیک است. مهمترین کاربرد بنزآلدهید در سنتز آلی است، جایی که به عنوان ماده اولیه برای تولید آلدهیدها به کار گرفته می‌شود.

دی بنزیلیدن استون یا دی بنزال استون

dibenzylideneacetone دی بنزیلیدین استون یا دی بنزال استون

دی بنزیلیدن استون یا دی بنزال استون که به اختصار (DBA) نامیده می‌شود، به صورت جامد مایل به زردی است که بسته به خلوص آن، می‌تواند به شکل کریستال ظاهر شود. این ترکیب آلی در ضدآفتاب‌ها و سنتزهای آلی فلزی، که در آن از پالادیوم به عنوان کاتالیزور استفاده می‌شود، کاربرد دارد.